Artikel

Jouw artikel door mij geschreven

Op basis van een interview of een meeloopdag verzamel ik de nodige informatie. Afhankelijk van het soort media en jouw doel schrijf ik dan het gewenst artikel. Jij hebt de eindredactie in handen. Alleen na jouw goedkeuring is mijn opdracht af.

Nieuwsbrief

Regelmatig jouw doelgroep informeren over je bedrijf of activiteiten? Een Nieuwsbrief is daar nog steeds een uitstekend middel voor. MailChimp heeft geen geheimen voor me. Samen maken wij interessante, informatieve en verleidelijke nieuwsbrieven voor jou!

Webteksten

Samen gaan we je website bekijken. Wat is je doel? Wat is jouw boodschap? En wat wil je waar hebben? Ik ga voor je aan de slag en schrijf de juiste teksten. Heb je al teksten? Die kan ik ook voor je redigeren en geschikt maken voor je website.

SEO is het ‘google-proof’ maken van jouw teksten. Ook hierbij kan ik je helpen. Jouw boodschap moet natuurlijk wel gevonden worden.

Mijn artikel voor jou

Afhankelijk van het onderwerp schrijf ik boeiende artikels voor jouw tijdschrift, krant of online media. Reizen, (populaire) cultuur, filosofie en human interest hebben mijn interesse, maar ik ben heel nieuwsgierig en verdiep me graag in jouw onderwerp.

Wil je nog meer van mij lezen? Kijk dan eens in mijn portfolio. Mijn laatste werk zie je steeds bij Nieuws staan.

Voor mijn mogelijkheden voor jou, neem gerust contact op.