D7z73rTW4AEolhN

Het boek is af!

Het liefst zou ik met mijn shirt over mijn hoofd door de straat rennen. Het boek is af! We werkten er een jaar aan, Marc Huijnen van Talent en ik. En nu ligt het daar. Het voelt soms nog wat onwerkelijk, maar wat ben ik trots!

Samen

Elke maandag kwamen we samen. Stelde ik vragen, vertelde hij over hun manier van werken (oplossingsgericht), waarom je elk succes moet vieren (volgens zijn Plan de C(h)campagne) en wat essentieel is binnen hulpverlening (gastvrijheid). Na een ochtend luisteren en doorvragen begon voor mij het schrijven. Wat weer leidde tot nieuwe vragen. Langzaam ontvouwde zich het verhaal van Talent. De ongeschreven regels werden aan het papier toevertrouwd. Wat iedereen als vanzelfsprekend vindt, werd nu eens vastgelegd. Voor altijd, voor later, voor iedereen.