Schrijven over Talent

Talent-passie-222x111Na twee gesprekken met Zorgbureau Talent-voorman Marc Huijnen kwam de vraag: zou jij een boek willen schrijven? Niet vaak vraagt iemand je voor iets waar je al jaren van droomt. Iets waar de achtjarige-jij een huppeltje van maakt. Iets waar je volmondig ja op zegt. En daarna toch wat nachtjes van wakker ligt. Kan ik dat wel? Hoe hou ik overzicht? 

Maar we zijn vliegend van start gegaan. Er lag een mooie basis. Wat behouden we hiervan? Welke darlings gaan we killen? En wat voegen we toe? Er kwam een planning, structuur, indelingen en brainstorm-sessies. De vakantie werd tot leestijd omgedoopt.

Tijdens een van de eerste pagina’s kwam de realisatie. Ik zei het hardop: ‘Ik ben een boek aan het schrijven’. Kleine realisatie, grote betekenis.

Wordt vervolgd! Kijk ondertussen eens op hun website.