de-eiffel-2

Groeten uit Maastricht

Soms komen er opdrachten op mijn pad waar ik mijn tanden in moet zetten. De onderwerpen staan best wel ver van mijn bed, mijn comfortzone is eigenlijk volledig uit beeld. Oftewel: Een Uitdaging. Gaandeweg worden juist dat soort opdrachten de mooiste tot nu toe.

Zo schrijf ik momenteel voor de aankomende expositie over de maakindustrie van mijn woonplaats: Groeten uit Maastricht. Ik spreek met Mosa, ENCI, Mora, maar ook met Blanche Dael en Bisschopsmolen. En wat te denken van Mine Kafon of Vectioneer? Ware startups!

groeten-uit-maastricht-logo-lang

 

Zo trots op deze klus, zo trots op de maakindustrie van Maastricht. En inderdaad: de mooiste dingen gebeuren buiten je comfortzone. Meer informatie (en mijn teksten!) is te lezen op www.groetenuitmaastricht.nl